Welkom Transavia-passagier

Wat leuk dat je na mijn interview in het inflight magazine Enjoy nog even doorklikt! Graag licht ik je de humanitaire acties van Luchtvaart zonder Grenzen nog wat verder toe. Mijn tip: bekijk de filmpjes, om een écht gevoel te krijgen bij onze vliegmissies in Afrika. Ook stel ik graag enkele van mijn collega-piloten aan je voor.

En vergeet niet te doneren. Want wanneer jij helpt om ons te laten vliegen, dan vliegen wij om te helpen! Alvast bedankt. 

Koen Cox
Gezagvoerder Boeing 737

Voorzitter Luchtvaart zonder Grenzen, ASF-NL

Vliegdiensten

In veel ontwikkelingslanden zijn de wegen vaak niet of nauwelijks begaanbaar en de rivieren moeilijk bevaarbaar. Luchttransport is dan dé manier om hulpgoederen, medicamenten, patiënten en hulpverleners te vervoeren. 

Hulptransport

Luchtvaart zonder Grenzen kan bemiddelen bij het versturen van hulpgoederen. We hebben hiervoor verschillende vervoersmogelijkheden. 

Kinderbegeleiding

LZG regelt de vlucht en de begeleiding voor zieke kinderen uit ontwikkelingslanden die voor gecompliceerde medische ingrepen naar Nederland komen en na de operatie en nazorg, ook weer naar huis gebracht worden.

1620

vluchtenlingen begeleid

23399

gevlogen mijl

1481

vlieguren

5616

passagiers

13000

hulpgoederen vervoerd

887

zieke kinderen begeleid

Ontdek het zelf met onze video's

Maak zelf mee hoe het voelt om in een vliegtuig van Luchtvaart zonder Grenzen mee op missie te zijn in Afrika.

Help ons vliegen

dan vliegen wij om te helpen

Even voorstellen: onze piloten op missie

Benieuwd naar een kijkje achter de schermen? Maak kennis met de Luchtvaart zonder Grenzen piloten! 

Jos Netten

Jos Netten is vlieginstructeur en vloog vele missies in Congo en de Centraal Afrikaanse Republiek voor Luchtvaart zonder Grenzen.

John de Kanter

John de Kanter vliegt normaliter Boeing 747, maar zet zich ook vliegend in op standplaats Bangui in de Centraal Afrikaanse Republiek.

Hans Swellengrebel

Hans Swellengrebel vloog in het verleden diverse humanitaire vliegoperaties en zal in 2023 wederom binnen Luchtvaart zonder Grenzen uitgezonden worden.