Donatie


Help ons vliegen, dan vliegen wij om te helpen!

Luchtvaart Zonder Grenzen is een humanitaire stichting en kan niet zonder haar vrijwilligers en donateurs. Financiële giften en donaties van vliegmijlen zijn onmisbaar voor het goed functioneren van de stichting.

Doneren

Stichting Luchtvaart Zonder Grenzen draagt het CBF Keur voor Goede Doelen en is de zogenaamde ANBI-status door de belastingdienst toegekend, wat inhoudt dat giften aan LZG aftrekbaar zijn van het belastbaar inkomen.

Zowel kleine als grote bedragen kunnen we goed gebruiken en worden erg op prijs gesteld! U kunt uw gift overmaken op rekeningnummer: NL48 INGB 0000 0088 56. Wilt u LZG ieder kwartaal steunen? Klik dan hier voor het machtigingsformulier.Bedrag € -


Vliegmijlen doneren


Voor de kinderbegeleiding van LZG zijn gedoneerde frequent flyer miles erg belangrijk. Deze mijlen worden ingezet om ernstig zieke kinderen uit ontwikkelingslanden te begeleiden. Dit wordt gedaan door enthousiaste en ervaren vrijwilligers die de patientjes in hun thuisland ophalen en, na de operatie en bijbehorende nazorg in Nederland, ze vervolgens ook weer helemaal naar huis brengen!

Daarnaast kunnen vliegmijlen worden gebruikt voor het vervoeren van LZG'ers, bijvoorbeeld voor geselecteerde piloten en technici die voor een vliegmissie naar een ontwikkelingsland moeten afreizen.

Schenken 

Ook kunt u Schenkservice inschakelen om een periodiek notariele schenking voor u te verzorgen. Op de site van schenkservice staat eenvoudig uitgelegd hoe zij u kunnen ondersteunen bij het vastleggen van aftrekbare donaties.

Evenementen

Verschillende bedrijven en organisaties helpen LZG om haar doelstellingen te kunnen realiseren. Ook kunt u Luchtvaart Zonder Grenzen als goed doel aan een bedrijfsactiviteit koppelen, zoals een sporttoernooi of een jubileum. Ons team denkt graag met u mee over de invulling. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Word vrijwilliger

Op dit moment heeft LZG ongeveer 60 vrijwilligers, hiervan is het merendeel werkzaam in de luchtvaart en/of heeft affiniteit met deze sector. Als u geïnteresseerd bent om uw kennis in te zetten voor LZG, dan horen we graag van u!