Donateurs en Partners van Luchtvaart Zonder Grenzen

De Boer Advies & Notariaat
De Boer Advies & Notariaat is onze partner in juridische zaken, zoals het behoud van de ANBI-status en adviseert daar waar nodig op dit en notariële zaken. Bij wijzigingen in wet- en regelgeving wordt pro-actief geadviseerd.

Heemsteedse Apotheek
De Heemsteedse Apotheek sponsort diverse administratieve zaken zoals drukwerk, verzendkosten en visitekaartjes.

Holland Casino

KLM
KLM sponsort jaarlijks 500 kilo aan gratis overbagage voor onder andere medische apparatuur. 

KLM Cargo
KLM Cargo zet zich in voor het humanitaire hulptransport van LZG.

Progresso
Progresso is actief op het gebied van Internet en Nieuwe media. Sinds 1999 bouwen ze websites en Intranetten, leveren projectleiders en geven training om optimaal gebruik te maken van het web. Voor LZG heeft Progresso een groot deel van de nieuwe website gesponsord. Tevens ondersteunt Progresso LZG bij internet website en intranet gerelateerde vraagstukken.

Schiphol Group
Schiphol ontwikkelt, beheert en investeert in commercieel vastgoed op en rond nationale en internationale luchthavens en multimodale vervoersknooppunten. De Schiphol Group sponsort de huisvesting van LZG.

United Stripes
United Stripes is een terugkerend evenement voor vliegend personeel. Een aantal keer per jaar vindt er een United Stripes evenement plaats in gerenommeerde clubs in Nederland. Bij het kopen van het kaartje kan er gekozen worden voor een 'Luchtvaart Zonder Grenzen ticket'. De organisatie doneert voor elk verkocht LZG ticket een kleine bijdrage.

United Stripes heeft een kalender uitgebracht met daarop de mooiste stewardessen van Nederland in jaren vijftig pinup-stijl. De opbrengst komt ten goede aan LZG! U kunt de kalender hier bestellen.

Dyami 
Dyami ondersteunt werkgevers, reismanagers en secretariële diensten bij hun reisbeveiligingsprogramma's.

3ICT
3ICT ontwerpt, implementeert, beheert en onderhoudt ICT oplossingen als Cloud, Servers op locatie en VoIP. Als partner van Luchtvaart zonder Grenzen wordt vanuit 3ICT het ICT beheer ondersteund om online te werken en telefonisch bereikbaar te zijn.

JACCS
Online Marketing bureau JACCS is onze partner voor de website. JACCS ondersteunt Luchtvaart zonder Grenzen qua hosting, onderhoud en aanpassing van de website. Meer informatie over JACCS kunt u vinden op de website www.jaccs.nl.