Vliegdienst

Humanitaire hulpvluchten

In veel ontwikkelingslanden zijn de wegen vaak niet of nauwelijks begaanbaar en de rivieren moeilijk bevaarbaar. Luchttransport is dan dé manier om hulpgoederen, medicamenten, patiënten en hulpverleners te vervoeren. Humanitaire hulpvluchten zijn daarom onontbeerlijk en LZG tracht, samen met haar zusterorganisaties van ASF International, te voorzien in de behoefte van verschillende NGO's in ontwikkelingsgebieden.

Onze vliegdienst ondersteunt naast de bestaande ASF-vliegdiensten, ook die van humanitaire organisaties door selectie en uitzending van piloten, technici en administratieve/logistieke medewerkers.

 

 

 

 

Vliegmissie CAR

Financiële steun is hard nodig om de vliegmissie, die LZG momenteel samen met haar Franse zusterorganisatie in de CAR uitvoert, in de lucht te kunnen houden. Lees hier meer over de vliegmissie, welke mede mogelijk wordt gemaakt dankzij onze trouwe donateurs en partners.

Wilt u ook donateur worden? Vul dan hier het machtigingsformulier in, of doe direct een donatie. Mocht u LZG als goed doel aan een (bijvoorbeeld sport of zakelijk) evenement willen verbinden, dan denken we graag met u mee! U kunt ons bereiken op: .

Als u het leuk vindt om meer te lezen, dan zou u het boek van Hans Swellengrebel kunnen bestellen.

Hans heeft zijn ervaringen als piloot voor LZG in het boek 'Missie in Centraal-Afrika' opgetekend. Hieronder kunt u het boek "Missie in Centraal-Afrika" bestellen.

De opbrengst komt ten goede aan Luchtvaart Zonder Grenzen.

Email: